Стопкадър Нова Тв, vbox7.comВарненската полиция задържа престъпници, които забогатяват незаконно. Заловиха организирана престъпна група,

...
Стопкадър Нова Тв, vbox7.comВарненската полиция задържа престъпници, които забогатяват незаконно. Заловиха организирана престъпна група,
Коментари Харесай

Заловиха престъпна група, отглеждала наркотици във Варна

Стопкадър Нова Тв, vbox7.com

Варненската полиция задържа престъпници, които забогатяват незаконно. 

Заловиха проведена незаконна група, занимаваща се с развъждането на наркотични субстанции, при полицейска акция във Варна.

Проведена е акция на отдел на ГДБОП, както и секторите на Бургас, Русе и Плевен, са прекратили активността на проведена незаконна група, занимаваща се с развъждането на марихуана. Това оповестиха управляващите.

Установени са 12 лаборатории и са иззети над 1014 стръка такива растения. Иззети са 14.3 грама хашиш и близо 2,963 кг марихуана. Оранжериите се намират на територията на град Варна и село Константиново.

Задържани са 7 души. Ръководители и участници в незаконната група. Мъжете не са престъпно проявени. Всички участници са межу 30 и 33 години. Едно от лицата е работещо, а другите са се грижили за растенията.

Активната работа по разследването е почнала преди 2 месеца. Наемат се жилища, в които са проведени тези оранжерии, като характерното е, че се търсят празни такива, гледа се осветяване, построява се характерна ел. апаратура, система за климатизация и камери, които да следят процеса, написа dariknews.bg.

Претърсени са 22 адреса в град Варна. Всичките лаборатории се намират в града в жилища. Наричат се " оранжерии закрит вид ".
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР